Information
Mikkel Nielsen (27-07-2016 )
25 år, fra Roskilde
Favorit hold
Atlanta Falcons
Vis blogindlæg
Mock draft 27/4-2016
Bedømmelse: 
Af: Mikkel Nielsen | Lagt på: 27. april 2016  | Billeder:  0 | Visninger: 1.633 | Kommentarer: 0
Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Velkommen til min sidste mock draft inden det går løs i morgen nat. Denne mock til, til forskel fra min tidligere, indeholder trades. Der kan være mange meninger om, hvad et realistisk trade er. Jeg benytter mig PFF’s ”Draft Trade Value Chart” som guidelines for, hvad mine trades kommer til at indeholde. Jeg forventer ikke at ramme rigtig på et eneste trade, men det er stadig meget sjovt at fifle rundt med. Med denne korte præsentation synes jeg, at vi skal gå i gang.

1. Los Angeles Rams (Fra Tennessee Titans)
Jared Goff, QB, University of California, Berkeley
Det famøse RGIII-trade har betydet, at Rams har kunnet rykke fra 15 til 1 uden at det efterlader deres roster helt uden talent de næste par år. Personligt havde jeg ikke selv gennemført tradet, hvis jeg var Rams, men done’s done. Der kan ikke være meget tvivl om, at de vælger en quarterback, men hvem? Jared Goff eller Carson Wentz? Jeg har fortsat Goff som den bedste quarterback i draften, og derfor ender han også hos Rams. Jeg tænker, at Goff heller ikke er helt utilfreds med at blive i Californien.

2. Philadelphia Eagles (Fra Cleveland Browns)
Carson Wentz, QB, University of North Dakota
Eagles har, ligesom Rams, betalt en heftig pris for at rykke op i draften og sikre sig, hvad de håber, en franchise quarterback. Siden sidst er jeg blevet lidt mere lun på Wentz. Jeg er dog stadig større tilhænger af blive ved pick 8 og drafte enten Ezekiel Elliott eller Paxton Lynch. I den sammenhæng skal det også siges, at mine QB takes er ret specielle. I 2012 var jeg for eksempel højere på Matt Barkley end jeg var på Andrew Luck og Robert Griffin III.

3. San Diego Chargers
Laremy Tunsil, OL, University of Mississippi
Chargers kan alt andet lige være meget tilfredse med de 2 ovenstående trades. Det giver dem mulighed for at lande den højst rangerede spiller på deres board, og i det her tilfælde er det Laremy Tunsil. Tunsil er beskrevet som det bedste OL prospect siden Tyrone Smith. Hvis Tunsil kan komme op på Smith’s niveau, så har Chargers landet en af de bedste OT i hele NFL.

4. Dallas Cowboys
Shaq Lawson, EDGE, University of Clemson
Shaq Lawson er tæt på at overhale Myles Jack som mit favorit prospect i dette års draft. Lawson spiller med stor styrke, men han er samtidige også en meget atletisk spiller. Faktisk vil jeg gå hen og blive overraskeret, hvis ikke Lawson leverer en bedre rookie-sæsonen end sin tidligere Clemson-holdkammerat, Vic Beasley Jr. Cowboys har virkelig også brug for pass rush hjælp. Greg Hardy er væk, mens Randy Gregory og DeMarcus Lawrence begge er suspanderet sæsonens første 4 kampe.

5. TRADE: New York Giants (Fra Jacksonville Jaguars)
Jalen Ramsey, DB, Florida State University
Giants sender pick 10, pick 40, pick 109 og et 2017 3rd round pick til Jaguars for pick 5. Giants fortsætter her deres aggressive tilgang fra free agency og rykker op i draften for at vælge Jalen Ramsey. Ramsey er den bedste DB i draften, og kan spille både safety og cornerback. Jeg står stadig på den bakke, der mener, at Ramsey er en bedre safety end cornerback og i mit senarie vil han danne markerpar med Landon Collins.

6. Baltimore Ravens
Myles Jack, LB, University of California, Los Angeles
Myles Jack, my star, my perfect silence. Der bliver snakket rigtig meget om Jacks skade lige for tiden. Nogle hold mener, at den er værre end den skade Jaylon Smith pådrog sig, og andre mener, at den slet ikke er så slem. Det er svært at finde ud af, hvad der er reelle bekymringer, og hvad der er bare er røgslør. Jeg tror, at det meste er slør for at få Jack til at falde ud af top 10. Ravens ender endnu engang med at drafte BPA i Myles Jack, og det tror jeg, er et rigtig godt landested for Jack. Ravens har ikke behov for at skynde ham tilbage på banen, og sammen med C.J. Mosley vil Myles Jack danne den nok bedste inside linebacker duo i ligaen.

7. San Francisco 49ers
DeForest Buckner, DL, University of Oregon
49ers pick ender ud med at stå mellem DeForest Buckner og Paxton Lynch. Jeg lader dem gå med Buckner, og nu tillader jeg mig at tage min klichéhat på. Chip Kelly - University of Oregon-spillere. Behøver jeg sige mere? Men hvis jeg lige skal være seriøs for et øjeblik, så kan jeg faktisk rigtig godt lide tanken om en 3-man front med DeForest Buckner, Ian Willams og Arik Armstead. Det er en linje med det ene monster efter det andet, og er stort set umulig at løbe imod.

8. Cleveland Browns (Fra Philadelphia Eagles via Miami Dolphins)
Joey Bosa, DL, Ohio State University
Jeg kan rigtig godt lide, hvad Cleveland har gjort. Øjensynligt er de ikke forelskede i nogle af de 3 top quarterback prospects i denne draft, og valgte derfor at trade ned og har dermed indkasseret en del picks. Browns vælger Joey Bosa, der er faldet lidt, men ikke mere end det godt kan retfærdiggøres grundet spørgsmålene om, hvorvidt Bosa allerede har nået sit potentiale.

9. Tampa Bay Buccaneers
William Jackson III, DB, University of Houston
Jo mere jeg har set fra Jackson III, jo mere vild er jeg blevet med ham. Jeg har ham som min #1 cornerback i denne draft. (Ramsey ser jeg mere som safety og stadig et bedre overall prospect). Med det her valg kigger jeg på, udover at Buccaneers har et stort CB-need, på hvem de møder 2 gange årligt, og der er Julio Jones. I min optik er Jackson III den cornerback i dette års draft, der har de bedste forudsætninger for at kunne dække større WRs som Jones, Kelvin Benjamin etc. op. Det siger jeg, fordi hvis jeg virkelig kniber mine øjne sammen, så kan jeg godt se lidt Josh Norman over Jackson III. De har nogle measurables, der minder om hinandens og andre, der ikke gør.

10. TRADE: Jacksonville Jaguars (Fra New York Giants)
Leonard Floyd, LB, University Of Georgia
Jacksonville rykker 5 sports ned og drafter Leonard Floyd. Jeg tror ikke, at Floyd vil blive nogen succes som EDGE rusher, men som ILB/WILL linebacker tror jeg han vil komme til at trives. Den erkendelse tror jeg også Floyd, og dennes agent selv er kommet til, idet Floyd har tabt sig 9lbs sine combinen og vejer nu 235lbs. Jacksonville har allerede opbygget en rigtig stærk D-line, og med Floyd samt Telvin Smith bagved, der decideret kan flyve fra sideline to sideline står Jaguars med en virkelig interessant fornt 7.

11. TRADE: New York Jets (Fra Chicago Bears)
Paxton Lynch, QB, University of Memphis
Jets sender pick 20, 51 og pick 118 til Bears for pick 11. Jets kan ikke blive enige med Ryan Fitzpatrick om en kontraktforlængelse, og derfor er det nødt til at være aggressive i draften og rykke op, så de kan sikre sig Paxton Lynch, fordi Bills står lidt i en lignede situation. Bortset fra de har en god, ung quarterback, som de bare ikke vil give en lønforhøjelse, som han fortjener, og nu overvejer de at drafte Kevin Hogan (LOL) eller Christian Hackenberg i første runde. Rex Ryan: ¯\_(?)_/¯

12. New Orleans Saints
Darron Lee, LB, Ohio State University
Ligesom Saints’ 100 næste picks bør være, blive dette brugt på en defensiv spiller. Hvad Darron Lee ikke har i fysik opvejer han i atletiske evner. Han flyver rundt på banen og kan dække TEs, HBs og langsommere WRs op. Det er rigtig fin værdi i at drafte Lee her, og han vil sammen med Stephone Anthony danne en rigtig god linebacker duo.

13. Miami Dolphins (Fra Philadelphia Eagles)
Ezekiel Elliott, HB, Ohio State University
Jeg kan stadig ret godt lide Dolphins’ trade med Eagles set fra Dolphins’ synspunkt. De rykker ned, men har stadig mulighed for at drafte den vel nok største playmaker i draften. Elliott kan det hele, og han er kun 20. Jeg er kæmpe fan, og er sikker på, at han nok skal give Dolphins’ offense en helt ny dimension. Dolphins har mange gode, unge playmakers, og det bliver spændende, hvad Adam Gase kan få ud af dem alle.

14. Oakland Raiders
Sheldon Rankins, DL, University of Louisville
Rankins minder mig meget om Aaron Donald. Jeg tør ikke sige, at Rankins er lige så god eller kommer op på samme niveau, men Rankins er god, og i min verden er det fjollet, at NFL-hold ikke kan lide ham på grund af hans størrelse. Spillere som Aaron Donald, Geno Atkins og Grady Jarrett nyder stor succes, og lur mig om ikke også Rankins kommer til det. Raiders bygger videre på et rigtig godt free agency med et stort talent til deres D-line.

15. Tennessee Titans (Fra Los Angeles Rams)
Ronnie Stanley, OL, University of Notre Dame
Draftens helt store vinder. Titans kunne lade tiden løbe ud ved dette pick, ikke vælge nogen og stadig gå fra draften day 1 som vindere. Okay, måske ikke. Men det er et rigtig godt trade, de har hevet hjem. Der har været snak om, at Titans ikke vidste, hvem de skulle vælge af Stanley og Tunsil, da de havde first overall, og at de så alligevel ender op med Stanley til at beskytte Mariotas right side er ret fantastisk.

16. Detroit Lions
Vernon Hargreaves III, DB, University of Florida
Hargreaves III falder igen til midten af round 1, og det er også her, jeg mener, at hans niveau ligger. Jeg har de samme bekymringer ved ham som sidst. Jeg tror dog, at han sammen med Darius Slay vil danne en fin cornerback duo. Jeg var tæt på at give Lions en WR her, men synes ikke jeg kunne tillade mig det, da de lige har givet Marvin Jones en relativt stor kontrakt.

17. TRADE: Cincinnati Bengals (Fra Atlanta Falcons)
Laquon Treadwell, WR, University of Mississippi
Bengals sender pick 24, 87 og 161 til Falcons for pick 17. Det gør de for at rykke op og sikre sig deres første valg på WR positionen inden et run på WRs begynder. Treadwell er en stor, fysisk WR, der vil komplimentere A.J. Gren godt, og vil samtidige også hjælpe en del i Bengals’ running game. Treadwell kan faktisk også godt kaste bolden, så det er ikke urealistisk, at han vil gå ind og overtage nogle af Mohamed Sanus wildcat plays.  

18. Indianapolis Colts
Ryan Kelly, OL, University of Alabama
Jeg bruger samme argument her som i forrige mock. Andrew Luck skal beskyttes bedre, når han bliver en meget rig bogklubs stifter. Ryan Kelly er den bedste center prospect i draften, og vil forhåbentlig gå ind og skabe lidt stabilitet på Colts’ O-line som dengang Jeff Saturday snappede bolden til Peyton Manning. Jeg ser et ret stort potentiale i Kelly.

19. Buffalo Bills
A'Shawn Robinson, DL, University of Alabama
Jeg var lidt fristet til at lade Bills drafte Kevin Hogan, fordi det har de fortjent, og Kevin Hogan har fortjent dem. Måske jeg en dag laver en ”I har fortjent hinanden”-mock, men today’s not the day. Robinson ved siden Marcell Dareus er decideret nasty og vil sørge for, at Bills de næste mange år vil kunne skabe konstant press på modstanderens QB fra inside af deres D-line.

20. TRADE: Chicago Bears New York Jets (Fra New York Jets)
Chris Jones, DL, Mississippi State University
Det er lidt en pick your posion, når man vil forsøge at forbedre Chicagos defense. Det er svært at vide, hvor man skal begynde, men Chris Jones er et godt valg. Han er en ret undervurderet i denne draft class, men hans evner som både pass rusher og run stopper gør ham værdig til en top 20 selection. At Chicago så får ham ved at trade ned gør det bare endnu bedre.

21. Washington
Josh Doctson, WR, Texas Christian University
Denne mock er faldet noget uheldigt ud for Doctson. Jeg har ham stadig som min #1 WR, men i denne mock har der bare ikke været et run på WRs før nu. Jeg tror ikke, at hverken DeSean Jackson eller Pierre Garçon er at finde i Washington fra næste sæson af. Washington tilføjer her et farlig våben til deres offense og giver Kirk Cousins og Jordan Reed lidt hjælp.

22. Houston Texans
Will Fuller, WR, University of Notre Dame
Texans fortsætter med opruste deres offense. Jeg kan godt lide tanken om Will Fuller hos Texans, da han tilbyder noget, som de ikke har. En speedster, der virkelig kan gøre ondt på modstanderen, hvis han er i one on one coverage. Samtidige bør han også fjerne noget af fokus fra DeAndre Hopkins. Jeg er stadig ikke helt solgt på Texans som et af de bedste hold i AFC, men de er godt på vej.

23. Minnesota Vikings
Taylor Decker, OL, Ohio State University
Mit USC-hjerte bløder lidt for Matt Kalil, men han er bare ikke god nok som NFL-starter. Han har forbedret sig en smule i den forgangene sæson, men det er ikke nok. Taylor Decker er præcis en så mean O-line spiller, som han ser ud. Han bør kunne gå ind og starte som left tackle fra day one, men hvis Vikings ikke er helt trygge ved ham, kan de prøve ham af som right tackle i stedet for T.J. Clemmings.

24. Atlanta Falcons (Fra Cincinnati Bengals)
Karl Joseph, DB, West Virginia University
Falcons valgte at trade ned eftersom, der ikke var nogen tilbage med value på deres board. Karl Joseph er rigtig, rigtig god, og hans skade skræmmer mig ikke, da det var en none contact injury. I NFL vil han spille free safety, der kan dække store dele af banen, men han er samtidige en stor hitter. Han gik sågar undernavnet ”The Hitman”. Free safety er ikke Atlantas største need, men han er bestemt en fin spiller lande sent i draften.

25. Pittsburgh Steelers
Eli Apple, DB, Ohio State University
Steelers er meget forelskede i William Jackson III, men han gik i top 10. Begrundelsen er, at Steelers stadig har brug for DB-hjælp, og det får de i form af Apple, der har lige den størrelse som NFL-hold elsker. Han er lang og ret hurtig. Der var flere DBs i spil her, men i sidste ende faldt valget på Apple. I morgen tror jeg ikke, at Jackson III går så højt, som jeg synes han bør, og Steelers som hans nye hold.

26. Seattle Seahawks
Nick Martin, OL, University of Notre Dame
Det var meget fristende at lade Seahawks drafte Robert Nkemdiche, men jeg kan bare ikke se bort fra, at deres O-line er et mess. Russell Wilson skal, ligesom Andrew Luck, beskyttes bedre. Nick Martin er bror til Cowboys, Zach Martin, og selvom jeg ikke ser Nick helt så god som sin bror, så er han stadig et meget godt valg her sidst i første runde. Han vil passe fint ind i Seattles zone blocking scheme.

27. Green Bay Packers
Michael Thomas, WR, Ohio State University
Packers stod i den situation, at de i playoffs på grund af skader måtte spille med Jeff ’Julio’ Janis og Jared Abbrederis. Det er ikke holdtbart, og Packers er et af de hold, jeg godt kan se drafte en WR i morgen nat. Jordy Nelson bliver ikke yngre og har været meget skadet de sidste par år. Thomas vil sammen med Randall Cobb danne en fin WR-duo, da Thomas er en lidt større, mere fysisk WR end Cobb. 

28. Kansas City Chiefs
Mackensie Alexander, DB, Clemson University
Længe var jeg meget i tvivl om, hvem jeg skulle drafte for Chiefs, men da de mistede Sean Smith gav det ligesom sig selv. Sammen med Marcus Peters vil Alexander danne en farlig, ung duo. Jeg har stadig svært ved at finde ud af Alexander, men jeg tror, jeg er kommet frem til den konklusion, at jeg er tryg nok ved at tage ham i first round. Jeg kan ikke stå for CBs med en arrogant swagger attitude.

29. Arizona Cardinals
Jack Conklin, OL, Michigan State University
Med tilgangen af Chandler Jones er pass rush ikke længere Cardinals’ største need. Derfor har jeg kigget mod deres O-line, der godt kunne bruge en opgradering. Conklin bør kunne spille både guard og tackle i NFL, og hvis Cardinals drafter ham, så mener jeg, han bør gå ind og spille guard til en start. Conklin er også et pick, som Carson Palmer vil sætte stor pris på. Han har godt af al den beskyttelse som han kan bruge inden han går på pension.

30. Carolina Panthers
Su’a Cravens, DB/LB, University of Southern California
Cravens vil helst spille safety, men jeg tror de fleste NFL-hold ser ham en hybrid linebacker. For USC startede Cravens sin karriere som safety, rykkede så til linebacker og han var sågar USCs bedste pass rusher. Cravens er en meget alsidige spiller. Jeg kan rigtig godt lide ham, men jeg ved ikke, om han er atletisk nok til at spille den safety/linebacker rolle, som er blevet så populær i nutidens NFL.

31. Denver Broncos
Connor Cook, QB, Michigan State University
Ingen mock draft er komplet uden jeg kommer med en af mine dårlige QB takes, og her er den så. Connor Cook har sine mangler, men de har de 3 andre QBs, der er blevet taget også. Derudover synes jeg, at den heksejagt omkring hans manglede karakter er latterlig. Broncos kan simpelthen heller ikke spille næste sæson med Mark Sanchez som startende QB.

Læs også

Vi følger denne blog   Klik her for at følge med
Ingen følger denne blog endnu

Kommentarer(0) » Tilføj kommentar «
Endnu ingen kommentarer til dette blogindlæg