Information
Magnus Stub (31-08-2016 )
20 år, fra Skovlunde
Favorit hold
Jacksonville Jaguars
Vis blogindlæg
10 hurtige: Draft Special
Bedømmelse: 
Af: Magnus Stub | Lagt på: 28. april 2016  | Billeder:  0 | Visninger: 5.752 | Kommentarer: 2
Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

De 10 hurtige er tilbage, igen er det chefen og chefskribenten der tager sig tid til at svare på 10 hurtige spørgsmål. Denne gang er emnet den kommende draft, og her er hvad det blev til:

1. Bliver der draftet 3 QB’s i første runde?
Stub:

Ja, jeg tror bestemt, at der bliver draftet 3 quarterbacks i første runde. Goff og Wentz virker til at være locks, men lige nu føler jeg mig overbevist om, at Paxton Lynch også går i første runde.

Alexandre:
Ja. Det er næsten sikkert og vidst, at der allerede ryger en til både Rams og Eagles. Derefter er der Paxton Lynch, som både kan ryge til Jets eller Broncos. Eller et helt tredje hold, som vil hente en fremtidig quarterback i stalden allerede nu.

2. Hvem bliver bedst. William Jackson III eller Vernon Hargreaves?
Stub:

Selvom hans stock har været faldende, så tror jeg på, at Hargreaves bliver den bedste af disse to corners. Trods en beskeden størrelse, så tror jeg på, at Hargreaves kan blive en af ligaens bedre mand – mand opdækkere.

Alexandre:
Jeg er mest vild med Hargreaves. Nogle er bekymrede over hans størrelse, mens hans andre fysiske egenskaber er i topklasse, og vil stå bedre mod de bedste receivere i ligaen end William Jackson III.

3. Jalen Ramsey er draftens største playmaker
Stub:

Jeg er enig i flere eksperters kald (og Ramseys eget) i, at han er den bedste playmaker i draften. Om det er som safety eller cornerback, så er jeg ganske sikker på, at vi har en fremtidig Pro Bowler.

Alexandre:
Ramsey er i hvert fald den største defensive playmaker. Hans skillset er så stort, at han vil være i stand til at skabe store spil ret ofte.


4. Vi får mindst tre trades i første runde
Stub:

Lige nu føler jeg mig faktisk ganske overbevist om, at vi ikke får tre trades i første runde. En eller to kan sagtens ske, men med Rams og Eagles der allerede har været ude med riven, så tror jeg ikke på markant mere action på den front.

Alexandre:
Der kommer altid flere trades end jeg lige regner med. Men jeg tror ikke på mere end to. Mest på grund af de to kæmpe trades, der allerede har været der. Browns er en kandidat til at trade ned endnu engang, mens Broncos også kan finde på at trade op for at få fingre i en Paxton Lynch.


5. Wentz eller Goff?
Stub:

Jeg er klart på Goff her. Goff ligner for mig en fremtidig stjerne, og har virkelig evnerne til at kunne blive en fremragende pocket quarterback. Wentz er lidt en Big Ben type, men jeg kunne godt frygte, at præcisionen kan svigte ham i perioder, ligesom den har gjort fra tid til anden i college. Hans overgang fra de mindre divisioner er heller ikke uden betydning.

Alexandre:
Det er lidt hips som haps. De har lidt forskellige kvaliteter, men jeg tror, at Goff i første omgang får mest succes. Han er vant til at spille i spread offense, og virker som det meste sikre valg. Jeg stiller stadig spørgsmålstegn ved Wentz’ konkurrencedygtighed, da han har spillet i lavere divisioner. Tiden vil vise, om NFL vil blive et problem for ham.

6. Joey Bosa er den nye J.J. Watt?
Stub:

NEJ!!! Kunne godt have sat et udråbstegn mere, for det skal slås fast, at Bosa ikke er den nye Watt. Han er god, men Watt er et unikum. Jeg har samtidig en ubehagelig fornemmelse af at Bosa ikke udvikler sig monster meget mere. Loftet er måske tæt på nået?

Alexandre:
Nej, nej, nej. Watt er i en helt anden særklasse, men Bosa er stadig en dygtig spiller, som jeg forventer bliver en markant profil på sit hold. Men jeg er faktisk mere vild med DeForest Buckner.

7. Hvad skal der ske med Bradford?
Stub:

Jeg er ganske vild med Bradford, og jeg tror sagtens, at han kunne passe ind hos Denver Broncos eller som backup et sted. Han er færdig hos Eagles, men bestemt ikke i NFL.

Alexandre:
Hvis Eagles drafter en quarterback (alt andet vil være mærkeligt), så er Bradford færdig i Eagles. Han får simpelthen for mange penge til at holde et clipboard, og Eagles har allerede en fin reserve i Chase Daniel. Og der er altså flere hold uden et topvalg, som stadig mangler en ferm mand til at kaste bolde.

8. Jets drafter en quarterback
Stub:

Jeg har en fidus til, at New York Jets napper Paxton Lynch med det 20 valg i draften. Fitzpatrick’s kontraktsituation er uvis, og hvorfor ikke presse den aldrende herre lidt? Lynch ville være perfekt.

Alexandre:
Jeg tror det ikke. Jeg har en fornemmelse af, at de har styr på Fitzpatrick på en eller anden facon. Det på trods af, at de stadig ikke er helt enige. Ellers har de jo Geno Smith, som de var villige til at starte sidste sæson inden han brækkede kæben.

9. Hvilken receiver bliver drafted først?
Stub:

Det gør Corey Coleman. Selvom han har haft udsving i forskellige kampe, så ser jeg ham som en større playmaker end Doctson og Treadwell. Coleman er mit bud her, da holdene godt har bidt mærke i, at han på sine gode dage kan være en uhyggelig playmaker.

Alexandre:
Tror det bliver Laquon Treadwell. Han er den mest komplette receiver i draften, hvis du spørger mig. Så er jeg ligeglad med om han ikke har en vild topfart. Så længe han har stensikre hænder og er god til at separation, så bliver han en stjerne. Han minder mig lidt om DeAndre Hopkins.

10. Goodell bliver buhet af scenen
Stub:

Det tror jeg ikke for alvor han bliver. Fokus er ikke på Roger Goodell denne aften, men på de unge talenter, der skal til at overtage scenen. Selvom han burde få en velfortjent buhning for sin håndtering af deflategate, så tror jeg det ikke.

Alexandre:
Goodells popularitet har aldrig været i top, og det er den nok heller ikke i øjeblikket efter sagen med Tom Brady, som alligevel har modtaget fire dages spillekarantæne efter megen forsinkelse. Jeg tror, at han modtager et par klagesange, når han går på scenen første gang.

Læs også

Vi følger denne blog   Klik her for at følge med

Kommentarer(2) » Tilføj kommentar «
Skrevet af: Mølle | 28. april 2016

Hey, hvornår starter draften dk tid? Synes ikke jeg kan finde det nogensteder?

Skrevet af: Magnus Stub | 28. april 2016

Hej Mølle. Hvis jeg var dig, så ville jeg nok stå op klokken 2, så jeg lige kunne gnide søvnen ud af øjnene. Rams vælger nemlig omkring 2.15, dansk tid