Billede: www.bleacherreport.com

Dwayne Bowe den tredje bedst betalte wide reicerver

tirsdag d. 5. marts 2013 18:56 , af Benjamin Børre
Mandag kom det frem, at Kansas City Chiefs fik forlænget med deres stjerne reicerver Dwayne Bowe. Bowes kontrakt lyder på fem år og hele $56 millioner, hvilket nu gør ham til den tredje bedst betalte reicerver i NFL.
Kansas City Chiefs fik i sidste øjeblik inden franchise tag deadlinen udarbejdet en kontrakt med reicerveren Dwayne Bowe. Dette betød at de valgte at bruge deres franchise tag på left tackle Brandon Albert. Mandag forlød det sig, at Bowes kontrakt var på fem år og i dag er værdien af denne kontrakt så kommet frem.

Bowes kontrakt er eftersigende på hele $56 millioner, hvor de 26 af dem er garanteret plus en bonus på $15 millioner for at skrive under. Det første år vil Bowe tjene $16 millioner med en basis løn på $750.000 og en workout bonus på $250.000 dollars. Yderligere forlyder det sig, at Bowe vil tjene $36 millioner de første tre år af kontrakten.

Kontrakten gør Bowe til en tredje bedst betalte wide reicerver i NFL efter Larry Fitzgerald og Calvin Johnson. Bowe greb sidste år 59 bolde for 801 yards og 3 touchdowns og skal altså igen i år tørne ud for Kansas City Chiefs, hvilket han har gjort hele karrieren siden han blev draftet som nummer 23 overall i 2007.

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Kilde: www.nfl.com, læst 259 gange   
Tilføj kommentar
Der er ikke tilføjet kommentarer til denne nyhed endnu