Billede: espn.go.com

Saints slog ubesejrede Falcons i fantastisk kamp

søndag d. 11. november 2012 22:35 , af Mads Oliver Larsen
Atlanta Falcons havde taget turen til New Orleans, hvor de skulle prøve at forblive ubesejret. Aftenens værter Saints ville det dog anerledes, hvilket gav en helt fantastisk kamp, som var spændende til det sidste.

Kampen startede i rivende fart med Falcons i førersædet, allerede efter seks minutter førte Falcons 10-0. Matt Ryan startede fantastisk med nogle rigtig gode kast. Saints og Bress nåede dog at pynte lidt inden anden quarter, med et fantastisk 56 yards løb fra Chris Ivory.

I anden quarter begyndte Saints at spille forsvar, hvilket gjorde at de kunne gå til pausen foran 21-17. Saints startede med et 29 yards touchdown fra Bress til Jimmy Graham. Derefter tog Falcons igen føring ved et touchdown fra Ryan til Tony Gonzalez. Men med 40 sekunder tilbage i anden quarter ramte Bress igen Graham til et touchdown.

I tredje quarter forsatte Saints med at spille fantastisk forsvarsspil, og de holdte Falcons fra at score i hele tredje quarter. Drew Bress udnyttede det gode forsvarsspil ved at udbygge føringen til 28-17 ved et touchdown til Colston.

I fjerde quarter begyndte Falcons et rigtig godt comeback, først med endnu et touchdown til Gonzalez, og et field goal inden for seks minutter. Dette gjorde at de kun var bagud med et point, 28-27. Men Bress førte Saints ned for at udbygge føringen med et field goal til 31-27. Så havde Falcons ellers tid til at sætte et rigtig godt drive i gang, og de endte ned på Saints et yard linje. Da de ikke kunne bruge et field goal, måtte de gå efter touchdownet, men Saints forsvar steppede op, og stoppe Falcons alle fire gange. Falcons fik dog endnu en chance med 40 sekunder til bage, men desværre for dem kunne de ikke komme igennem Saints forsvar.

Falcons tabte derved deres første kamp denne sæson, mens at Saints vandt deres kamp nummer fire. Dette var en helt fantastisk kamp, hvor de store profiler var de to tight ends for begge hold. Tony Gonzalez og Jimmy Graham greb hver især 122 yards og 146 yards, begge med to touchdowns. Udover dette viste Saints at deres forsvar virkelig er ved at finde form.

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Skrevet af jml
Ja, det måtte jo komme, ellers en god kamp