Billede: www.zimbio.com

Falcons slog Cowboys i kedelig Sunday Night-kamp

mandag d. 5. november 2012 05:27 , af Frederik Palle
Sunday Night Football-kampen mellem Dallas Cowboys og Atlanta Falcons manglede gnister, men sidstnævnte formåede alligevel at forblive ubesejrede.
Atlanta Falcons har allerede halvanden fod i playoff. Det kan man ikke sige om Dalla Cowboys, der er i kæmpe krise, og har ret langt op til New York Giants, der ligger nummer et i NFC East.

Kampen startede utrolig stille og uinspirerende. Ingen af de to hold formåede at skabe noget offensivt, som de ellers så mange gange har gjort. Den store respekt skal gå til de to forsvar, der spillede meget veldisciplineret uden at lave fejl.

Kampen var også turnover-løs, og det gjorde det derfor svært for begge hold at skabe gode muligheder.

Da tiden løb ud for tredje quarter var stillingen 6-6, og tilskuerne sad og krydsede fingre for, at kampen ville blive mere spændende end. hvad den var på det tidspunkt.

Vi skulle heller ikke lang tid ind i den afgørende quarter før, at kampens første touchdown blev scoret. Det var den evige helt i Atlanta Michael Turner, der bragte Falcons foran 13-6, og ikke længe efter udbyggede de føringen til 16-6.

Falcons sad nu på kampens momentum, og det hele så ret sort ud for Cowboys, der slet ikke kunne få angrebet i gang.

Det lykkedes dog for Cowboys at svare igen med en god serie, og med fem minutter igen var stillingen 16-13 til Falcons. Tony Romo fandt Kevin Ogletree fri i det magiske felt.

Efter det formåede Falcons at køre tiden af klokken, hvilket samtidig betød, at Cowboys ikke den store mulighed for at afgøre kampen til deres fordel. Falcons er derfor stadig ubesejrede, mens Cowboys stadig er inde i en dyb krise.

Kampen endte 19-13
Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Skrevet af UFO
Jeg synes nu, det var en rigtig god kamp. Flotte angrebsserier fra begge mandskaber. Og Dalls' forsvar spillede koncentreret, flot og disciplineret. :-) Dallas er altid underholdende. (Og jeg er ikke specielt Dallas-fan).  
Skrevet af Peter Krogshede
 Enig - jeg forstår intet af at kalde den kedelig. Virker lidt som 3+ tendenser ;)