Billede: http://i.usatoday.net

Saints har ikke længere papir på Sean Payton

søndag d. 4. november 2012 18:50 , af Lars Aanæs
Når Sean Paytons karantæne udløber efter denne sæson kan han selv bestemme om han vil træne New Orleans Saints. NFL har nemlig annulleret den kontraktforlængelse head coachen underskrev sidste år.
New Orleans Saints gik igennem meget under årets BountyGate sag, og lige som man troede man var ovre den, kommer Adam Schefter i dag med en ny nyhed. Sean Payton er ikke på kontrakt mere. 
 
Årsagen er, at den langtidskontrakt som Payton tilbage i 2011 underskrev er blevet annulleret af NFL, og han er dermed ledig på markedet når hans karantæne i NFL er ovre. Dermed kan Sean Payton have trænet New Orleans Saints for sidste gang.
 
Der er nemlig en del rygter om, at Payton vil overveje at træne Dallas Cowboys i stedet, hvor han tidligere har været assistent head coach. Payton har samtidig også et hus i Dallas, og er generelt meget tilknyttet til byen.
 
Det er Joe Vitt som er midlertidig head coach for Saints nu, men måske kan han se frem til at blive en fast head coach, eller også skal ejeren TOm Benson ud og finde en ny træner efter denne sæson. 
 
Imens Sean Payton har karantæne i NFL, har de dog givet ham tilladelse til at arbejde for New Orleans' basket hold, som Tom Benson også ejer. Det tætte bånd mellem de to kan dog også betyde, at Payton underskriver en ny kontrakt med Saints når hans karantæne udløber.
Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Der er ikke tilføjet kommentarer til denne nyhed endnu