Billede: http://cdn.bleacherreport.net

Jerome Simpson skal i fængsel

fredag d. 6. april 2012 00:59 , af Lars Aanæs
Jerome Simpson skal 15 dage i fængsel, og kan dermed se frem til en længerevarende karantæne af NFL.
Den tidligere Bengals wide receiver Jerome Simpson, skal tilbringe lige over to uger i fængsel. Det er dommen som faldt i dag.
 
Jerome Simpson blev i september sidste år anholdt med et par kilo marijuana på sig. Han fuldførte dog sæsonen for Bengals, inden han de sidste par uger har været i retten.
 
Anklageren havde ønsket 60 dages fængsel til Simpson, men straffen blev på 15 dage i fængsel, samt en bøde på $7,500 plus hvad selve retsagerne har kostet. Jerome Simpson erkendte sig selv skyldig, og det har formentlig gjort straffen mildere.
 
I øjeblikket er Simpson en free agent da hans rookie kontrakt med Bengals udløb efter sidste sæson. Den 26 årige receiver blev tilbage i 2008 valgt i anden runde.
 
Det forventes også at NFL vil give Jerome Simpson en karantæne fra NFL i løbet af denne offseason.
Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Skrevet af Adam Egholm Madsen
Sådan går det når man bryder tyngdeloven.
Skrevet af Skizo
Well der var en oplagt mulighed for at han var højt flyvende på mere end en måde?

Jeg fatter dog brik af alle disse hash domme og retsager. Som smertestillende er det et okay produkt, men det er alt for nemt at spore og jeg vil ikke just mene at det virker som et præstationsfremmende produkt?
Skrevet af Adam Egholm Madsen
Der er jo stadig tale om et lovbrud. Det er jo ikke fordi han er blevet testet positiv for stoffet, men fordi han er taget med ulovlige stoffer.
Skrevet af Skizo
Ved det godt. Men i det at han besidder stoffer, er det enten for at sælge det eller ryge det. To kilo er meget, så det kunne nemt være med salg for øje, men da dommen ikke er større, må vi antage at det lykkes ham at overbevise retten om at det var til eget forbrug. Og han er jo langt fra den eneste som er blevet taget med stoffer i nyere tid.

Spørgsmålet må så være, er NFL for dårlige til at teste deres spillere, siden så forholdsvis mange tager chancen? Det virker lidt på mig, som om at de sager der dukker op, er på baggrund af politiets arbejde og ikke drugtests udført af NFL.