Billede: www.zimbio.com

Sæsonen starter med et sandt brag

tirsdag d. 27. marts 2012 23:14 , af Frederik Palle
Traditionen lyder, at de forsvarende Super Bowl mestre åbner sæsonen, og sådan bliver det også i år, da New York Giants tager imod en divisionsrival.
New York Giants mod Dallas Cowboys er altid en kamp man skal se. Sådan bliver det så sandelig også i år. Onsdag den 5. september tager de forsvarende Super Bowl-mestre New York Giants imod deres store divisionsrivaler fra Dallas Cowboys.

Dette er niende gang i træk, at Super Bowl-mestrene åbner sæsonen, og det plejer også at være en garanti for et brag. Hvem husker ikke sidste års åbning mellem Green Bay Packers og New Orleans Saints. Super Bowl-mestrene er indtil videre "foran" 8-0, så det bliver spændende at se, om det lykkes Cowboys at bryde stimen.

Kampen plejer at blive spillet om torsdagen, men USAs præsident Barack Obama har valgt at lægge hans vigtige tale til den demokratiske konvention torsdag den 6. september, og derfor er kampen rykket frem.

Resten af kampprogrammet bliver offenliggjort en gang i næste måned.
Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Skrevet af CowboysWitten
oh yeah!
Skrevet af simon62
Al respekt til Cowboys...men ligner det ikke en i hatten til Giants allerede her?
Skrevet af Jesper Aagaard Jensen
Altså nu har Giants jo ikke for vane at ligge for hårdt ud, det så vi jo sidste sæson ;) Det bliver en god kamp! Go Cowboys!