Billede: theblackbeast.blogspot.com

Titans skriver med Kamerion Wimbley

tirsdag d. 20. marts 2012 14:20 , af Mikkel K
Bud Adams' og Titans' interesse i Peyton Manning har sat Music City-holdet på standby i free agency. Nu har de dog fundet en pass rusher, idet de har skrevet en fem-årig aftale med Kamerion Wimbley.
Kamerion Wimbley fortsætter karrieren hos Tennessee Titans, som har givet Wimbley en fem-årig kontrakt. Wimbley lavede sidste år syv sacks som del af Oakland Raiders, og er en tiltrængt tilføjelse til Titans-forsvaret.

Kontrakten er kommet hurtigt i stand, efter Wimbley besøgte Tennessee i går mandag. Oakland Raiders fritstillede spilleren i fredags, da Wimbley ikke var interesseret i at genforhandle sin aftale i Oakland.

Kontrakten med Titans lyder på fem år og har en potentiel værdi på 35 millioner dollars. 13,5 millioner dollars er garanterede, mens Wimbley vil tjene 11,5 millioner dollars i 2012. Wimbley modtager desuden løn fra Oakland Raiders som en del af den garanterede betaling, som var indskrevet i Raiders-aftalen.

Kamerion Wimbley startede karrieren hos Cleveland Browns, som draftede den tidligere Florida State-spiller 13. overall i 2006, inden han i 2010 blev traded til Oakland Raiders. Wimbley har spillet outside linebacker i både 3-4 og 4-3 forsvar, samt  mere sparsom tid som defensive end i 4-3. Han er udset til sidstnævnte rolle hos Titans, som havde bare 28 sacks sidste sæson.
Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Skrevet af Nicolai Pedersen
 Jo tak! Vi har to DE's på vores roster lige nu, Derrick Morgan og Panel Egboh! Så må nogen af dagens fem besøg (Jeff Saturday, William Gay, Tracy Porter, Jamaal Anderson og en til, jeg ikke lige kan huske) godt ende med nogle flere signings. Gerne Anderson og Porter! :-D
Skrevet af Ole Petersen
Tja Anderson og Porter vil pynte gevaldigt, men der er desværre mange spillere, som ville på pynte på holdet. Er selvfølgelig superoptimist og satser på Titans i SB 2013, men ved godt det er utopi ;)
Skrevet af Nicolai Pedersen
 Bobmarley (awesome name btw!)
Det sagde man vel også om Cardinals, inden de lavede deres SB run i '08. Hånden på hjertet, så mener jeg vi har et bedre hold end de havde i 2008. Jeg er godt klar over de havde Warner og Fitz, men vi har ligeså store playmakere på angrebet og et bedre forsvar :-)

Jeg regner stærkt med at smide en 100 lap på Titans til at vinde SB inden sæsonen går i gang! ;-)
Skrevet af Kasper Rasmussen
 Jeg håber ikke du er seriøs, når du siger, at Titans er et bedre hold nu end Cardinals var i 2008 :) 
Skrevet af Nicolai Pedersen
 Jo?

Jeg snakker ikke 2008 holdet, jeg taler om det Cardinals hold der gik ind i 2008 sæsonen. Selvom jeg faktisk også mener at vi er et bedre hold en Cardinals' 2008 hold. De havde et godt PO run, men i regular season vil jeg sige at Titans var bedre end Cardinals.