Billede: http://www.sandiegouniontribune.com

Chargers forlænger med offensiv profil

lørdag d. 11. juni 2016 15:23 , af Nicolai Krogh Madsen
San Diego Chargers kan også i fremtiden glæde sig over Keenan Allens egenskaber. Det står klart efter de to parter er noget til enighed om en ny aftale.

Keenan Allen fik hurtigt sit gennembrud i NFL og har siden udviklet sig til Philip Rivers' absolutte favoritmål, og en status blandt de bedre receivers i NFL. Det er imidlertid heller ikke gået hans hold, San Diego Chargers' næse forbi, hvor man nu er nået til enighed om en ny kontrakt med den 24-årige receiver.

Den dygtige wide receiver, har sat sin signatur på en 4-årig aftale med AFC West holdet, som menes at have en værdi på $44 millioner. En kontrakt som blot afspejler den værdi og rolle, Allen ligeledes kan se frem til, at skulle have de kommende sæsoner, som en af holdets offensive profiler.

En rolle som blot blev understreget sidste år, hvor det i blot 8 kampe blev til 67 grebne bolde for 725 yards og 4 touchdowns for receiveren.

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Skrevet af Thomas Friedrich

Hvad sker der, er i døde?

Skrevet af Steeval

Den 26 juli skrev de dette på facebook.
"Hej alle læsere. Som I nok desværre har fundet ud af, så må vi desværre meddele, at Firstdown.dk ikke længere vil være aktiv, da der ikke er nok personer til at kunne drive siden på daglig basis.
Den seneste tids inaktivitet på siden har til dels været grundet en usikkerhed der bundede ud i, hvorvidt siden kunne fortsætte. Dette kan den desværre ikke. Vi beklager meget den manglende kommunikation indtil nu. Til sidst skal der lyde et stort tak fra alle os på siden for, at I fulgte med, og støttede os hele vejen. Det er vi meget taknemmelige for. Tak for denne gang, og tak for at I har været med til at gøre den bedste sport til en større ting i DK.

- Firstdown"