Billede: ninersnation.com

Armstead og Buckner har store planer for 49'ers forsvar

fredag d. 20. maj 2016 23:35 , af Frederik Kragmann
De var holdkammerater i college hvor de dominerede offensive linjer. Nu skal Armstead og Buckner gøre det i NFL for 49'ers og de har store planer for deres NFL eventyr sammen.

San Francisco 49'ers defensive linjemand Arik Armstead må få flere flashbacks til sin tid i college, når han kigger sig omkring på holdet.

Han bliver nu trænet af Chip Kelly, som også trænede ham for Oregon og han spiller igen ved siden af DeForest Buckner, som han også gjorde for Oregon.

Armstead indrømmede for nyligt at: "Jeg mener at jeg er i en unik siutation, som ingen anden har været i. Jeg er komfortabel med de nye trænere. At komme tilbage på banen og træne sammen med dem, har været ekstremt sjovt."

49'ers draftede Armsteads college holdkammerat DeForest Buckner med det 7. valg i draften og de to kommer nu igen til at udgøre en formidabel duo sammen, nu som professionelle. Både Armstead og Buckner er gigantiske, selv for NFL standarder, begge er over 2 meter høje og vejer 131 kg. De blev begge sammenlignet med Arizona Cardinals defensive end Calais Campbell i løbet af optaktsfasen til draften, pga. deres sammenignelige fysiske staturer.

Buckner har især fået mange roser med på vejen af draft eksperter og en NFC scout fortalte NFL Medias Lance Zierlein at: "Buckner har mere talent end dem begge på vej ud af college. Han er dobbelt så god som Armstead var, da han kom ud."

Armstead kunne ikke være gladere over igen at spille sammen med Buckner,

"Det er  kæmpestort. DeFo og jeg er gode venner. Vi var værelseskammerater i college. Da han blev draftet så takkede han mig for at forlade college, da det ellers ikke kunne have endt sådan (begge spillere på samme hld red.). Alting har en årsag.... Vi lejede at snakke om hvordan det ville have været, hvis jeg var blevet i college og vi havde spillet sammen et år mere i mit senior år. Nu får vi chancen for at spille sammen i lang tid og det bliver rigtig fedt."

49'ers har et af ligaens svageste rosters med masser af huller overalt. Med valget af Buckner til at kombinere med Armstead, har de dog sikret sig en yderst talentfuld front, med potentialet til at blive en af de mest dominerende i ligaen. Det bliver nu op til den unge defensive koordinator Jim O'Neil at indfri deres potentiale. 

Armstead har dog ingen tvivl omkring Buckners og hans egne evner.

"I college komplimenterede vi hinanden rigtig godt," sagde Armstead. "Du kunne ikke fokusere på en af os, fordi du havde den anden på den modsatte side. Vi har store planer for at spille sammen og vi vil forsøge at dominere vores modstandere."

Der er ikke meget at være begejstrede over for 49'ers i den kommende sæson, men Armstead/Buckner duoen kan give San Francisco lidt liv.

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Der er ikke tilføjet kommentarer til denne nyhed endnu