Billede: ooyuz.com

Bucs OC: "Tog fuldstændig fejl af Winston"

fredag d. 20. maj 2016 21:45 , af Frederik Kragmann
Buccaneers quarterback Jameis Winston har haft sine kritikere, især efter mistænkelige episoder i college, men holdets nye offensive koordinator Todd Monken indrømmer at han havde en forkert forståelse af Winston.

Da Tampa Bay Buccaneers valgte Jameis Winston med det første valg i 2015 draften, var det ikke alle i organisationen der var lige begejstrede. Holdets daværende offensive koordinator og nyudnævnte cheftræner Dirk Koetter har senere indrømmet at han var blandt dem, som hellere havde set Bucs drafte Marcus Mariota, men efter at have tilbragt tids sammen med Winston, så ændrer folks mening sig hurtigt.

Holdets nye offensive koordinator Todd Monken var blandt dem som havde en forkert forståelse af Winston.

"Det er den han er og hvordan han er indstillet," fortalte Monken til Tampa Bay Times. "Jeg tror at det er en ting som man misforstår. Når man kigger ind fra ydersiden, så ser man på det med alle de publicerede episoder om ham i baghovedet. Jeg tog fuldstændig fejl. Han ønsker at vinde lige så meget som vi gør det. Han er en kompetitiv joker. Han er smart, han er intelligent... Du kan vinde en masse kampe med en spiller som ham."

Siden han blev hyret i januar, fortalte Monken at det var Winstons personlighed der ændrede hans mening om ham.

"Jeg tror at det bare er en generel ting i livet, især med de sociale medier i dag, men selv før dem," forklarede Monken. "Uden at kende en person så dømmer vi folk uden at have været i nærheden af dem. Jeg tror det er meget normalt, det handler ikke bare om Jameis, men om alle mennesker. Du danner dine egne tanker og indtryk, når du møder en person på Facebook, Twitter eller Snapchat, du tror at du kender dem. Du tror at du er en del af deres liv, men du har ikke nogen ide om hvordan den person rent faktisk er, uden at have tilbragt tid sammen med ham på daglig basis. Sådan er det alle steder og ikke bare for ham."

Sammen med Koetter skal Monken nu forsøge at forbedre Winston efter en flot rookie kampagne. Med forlængelsen af running back Doug Martins kontrakt ser Buccaneers fortsat ud til at ville benytte sig af et gammeldags angrebssystem, med masser af 2 tight end og 2 back formationer, hvilket gør Winstons arbejde lettere med play-action kast til Mike Evans og Vincent Jackson. Hvis Bucs og Winston virkelig skal tage det næste skridt og kæmpe med om slutspillet, kræver det at en tredje receiver træder i karakter og at Winston bliver bedre til at træffe hurtige beslutninger fra kasteformationer. 

Ifølge Monken har Winston både evnerne og personligheden til det.

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Skrevet af calidad99

God historie......men det er altså anstrengende at så elendig en oversættelse :(

Skrevet af calidad99

Læse