Billede: complex.com

Doug Baldwin: "Vi kommer til at savne Lynch"

fredag d. 20. maj 2016 21:23 , af Frederik Kragmann
"Beastmode" er desværre fortid for Seahawks, men hans tilstedeværelse kan stadig mærkes i Seattle. Ifølge receiver Doug Baldwin, kommer holdet til at savne Lynch næste sæson.

Seattle Seahawks receiver Doug Baldwin beviste for nyligt, at han har mere indflydelse over holdet end de fleste, da han opfordrede Seahawks, til at trække den tidligere runningback Marshawn "Beastmode" Lynchs nummer 24 ud af puljen over de tilgængelige spillernumre.

En opfordring som Seahawks general manager John Schneider tog til sig og har bekræftet at ingen Seahawks spiller kommer til at bære Lynchs nummer 24 i 2016-sæsonen.

Baldwin forklarede for nyligt til NFL Total Access, hvorfor at han og hans holdkammerater kommer til at savne Lynch næste år.

"Vi har draftet en masse runningbacks og vi ved at vi vender tilbage til løbeangrebet," sagde Baldwin. "Men ideen om at vi kan udfylde den rolle og det tomrum som Marshawn efterlader, bliver svært. Alt det han har gjort for os, ikke bare på bane men også som vores pålidelige leder i omklædningsrummet, vi kommer til at savne ham. Det kommer til at blive svært at komme videre uden ham. Det var et vel-ment tweet (tweet som opfordrede Seattle til at trække Lynchs nummer tilbage red.) som handlede om at vise hvor meget vi sætter pris på ham og for at ære ham en smule."

Baldwin var quarterback Russell Wilsons favoritmål mod slutningen af sidste sæson, hvor Seahawks angrebet transformerede sig til at være et mere kastebaseret angreb. Baldwin havde 11 touchdown catches over 5 kampe og sluttede sæsonen som NFC's førende receiver med 14 touchdowns.

Sammen med Baldwin havde Wilson sin bedste stime af kampe som professionel. Uden Lynch på banen havde Wilson en passer rating som var 33,7 point højere end med Lynch.

Betyder det så at Seattle vil fokusere mere på kasteangrebet fremadrettet?

"Vi har skabt en vinderkultur, ved at spille stærkt på forsvaret og kontrollere uret med løbet. Det kommer ikke til at ændre sig," forklarede Baldwin.

"Som vi siger i receiver-rummet: Du bliver nødt til at lære at blokere og tackle, fordi du kommer til at spille på special teams. Vi kommer ikke til at ændre på hvordan vi spiller."

Runningback positionen i Seattle bliver overtaget af rookie sensationen Thomas Rawls, som træner Pete Carroll har bekræftet kommer til at starte, efter en rookie sæson, hvor han løb for mere end 5,6 yards i snit, bag en af ligaens værste offensive linjer. Rookie tredjerundevalg C.J. Prosise står ti at tage over som holdets back på kastedowns.

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Der er ikke tilføjet kommentarer til denne nyhed endnu