Billede: csnphilly.com

Uheldet igen ude for Jaguars

fredag d. 20. maj 2016 18:10 , af Frederik Kragmann
For andet år i træk har Jaguars førsterundevalg pådraget sig en skade allerede i maj måned.

Sidste år gik det ud over Dante Fowler Jr. som til sin allerførste NFL træning, overrev et ledbånd i knæet og missede hele sin rookie sæson.

Nu har lynet så igen slået ned i Jacksonville, hvor holdets førsterundevalg cornerback Jalen Ramsey, har pådraget sig et mindre brud på sin menisk. Uheldet skete under holdets anden træningssession i torsdags, selvom at Jaguars har været ekstra forsigtige med deres rookies, pga. Fowlers skade sidste år. Ramseys skade skulle ikke være alt for alvorlig og holdet mener selv, at han bliver klar til training camp. Ramsey skal undersøges igen i starten af næste uge, for at få en anden mening omkring skadens omfang.

Ifølge NFL Insider Ian Rapoport, håber Jaguars at have en endegyldig diagnose på mandag, men mener ikke at skaden skulle være specielt alvorlig.

Det er anden gang at Ramsey har pådraget sig en knæskade i sin karriere. I high school blev han opereret på det samme knæ, som nu igen er blevet skadet. Den tidligere Florida State stjerne er en af de få rookies der endnu ikke har underskrevet sin professionelle kontrakt. Der skulle dog ikke være nogen bekymringer omkring hans helbred, eftersom ingen af NFL holdene fandt nogle fejl ved Ramseys fysik før draften.

Ramsey var udset en rolle som starter på cornerback positionen for Jaguars forsvar, sammen med Davon House og Prince Amukamara, men med hans skade kan det komme til at tage lidt længere tid, før Ramsey er klar til at træde ind på en NFL bane.

Holdet er dog optimistiske omkring skaden og håber at Ramsey kun kommer til at misse de første off-season activities og ikke får varige men i traning camp, hvor rookies går deres helt store prøve igennem.

 

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Der er ikke tilføjet kommentarer til denne nyhed endnu