Billede: www.casino.org

Bookmaker: Raiders har det ene ben i Las Vegas

fredag d. 20. maj 2016 10:25 , af Alexandre Beguin
Ejeren af NFL-holdet Oakland Raiders flirter offentligt med bystyret i Las Vegas. Ifølge Betsafe er det blot et spørgsmål om tid, før NFL's sorte får flytter til syndens by.

For blot få år siden ville det have været fuldstændig utænkeligt at se et NFL-hold spille hjemmekampe i Las Vegas. Ligaen har i lang tid haft et anstrengt forhold til gambling og dermed også til det neonblinkende spillemekka i Nevadas ørken.

På det seneste er forholdet mellem parterne dog tøet betragteligt op. "Penge taler", som de siger i USA, og bystyret i Las Vegas er efter sigende parat til at investere næsten fem millarder kroner i et nyt stadion.

"Der spekuleres i, at Raiders-ejer Mark Davies blot forhandler med Las Vegas for at presse bystyret i Oakland til at finansiere et nyt stadion. Den historie tror vi dog ikke på. Las Vegas vil være et fantastisk marked for Raiders at komme ind på, og historisk er holdet kendt for at udfordre NFL's principper. Der vil være en vis poetisk retfærdighed i at se rebellerne fra Raiders bringe det renskurede NFL til syndens by", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Gør Raiders alvor af truslen om at forlade Oakland til fordel for Las Vegas er der odds 1,70 at hente hos Betsafe. Det modsatte udfald belønnes med odds 2,05.

Flytter Oakland Raiders til Las Vegas?

JA                  1,70

NEJ                2,05

 

Find spillet på www.betsafe.dk under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Futures

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Der er ikke tilføjet kommentarer til denne nyhed endnu