Billede: www.nfl.com

Broncos vinder Super Bowl 50

mandag d. 8. februar 2016 12:56 , af Alexandre Beguin
Denver Broncos defensiv præsterede endnu engang, da man vandt over Carolina Panthers i Santa Clara i årets Super Bowl.

Carolina Panthers var de flestes favoritter inden Super Bowl 50, men det blev Denver Broncos der stak afsted med Vince Lombardi trofæet efter fire quarters, hvor Broncos-forsvaret på vanlig vis satte tonen for opgøret. 

Broncos førte igennem hele opgøret og havde godt styr på Cam Newton, der kom under pres hele tiden. Panthers to tackles på den offensive linje havde store problemer, hvilket især kom defensive end, Von Miller, til gode, som forcerede to fumbles undervejs i opgøret. En af dem i første halvleg, førte til et touchdown af Menelik Jackson. 

Efter at have gået til pause med en 13-7 føring fortsatte de samme takter i anden halvleg, hvor forsvaret fra Broncos blev ved med at forstyrre Newton, som i alt blev sacked syv gange i løbet af opgøret. Derfor behøvede Peyton Manning og angrebet heller ikke at gøre meget, hvilket de heller ikke gjorde. Manning kastede blot for 141 yards og stod for to turnovers, men på grund af defensivens flotte arbejde, kunne Manning få sin anden ring i karrieren, da Broncos endte med en sejr på 24-10. 

Mannings karriere kan meget vel være over, men efter kampen fortalte han, at han lige skulle beslutte sig over en øl med hensyn til sin fremtid. 

 

Støt Firstdown.dk - del med dine venner:

Tilføj kommentar
Der er ikke tilføjet kommentarer til denne nyhed endnu