Betingelser for brugen af firstdown.dk

E-mail adresse

Ved at indtaste din e-mail adresse accepteres samtidigt, at vi må udsende nyhedsbreve vedr. Firstdown.dk til dig. Det er samtidig en sikkerhed, hvis du skulle glemme din adgangskode, da den så automatisk kan blive sendt til din email. E-mail nyhedsbreve kan indeholde annoncer.

Det er ulovligt, at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.

Profil

Det er IKKE tilladt at have flere profiler.
Det er IKKE tilladt at have pornografisk materiale på sin profil.

Firstdown.dk forbeholder sig retten til at slette profiler vi skønner useriøse eller på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv - evt. i kombination med en useriøs eller stødende profiltekst.

Opførsel

Det anses som en grov ulovlighed, at drive hetz mod andre.

Hvis der er nogen som føler sig forulempet og der bliver rejst anklage mod personen kan Firstdown.dk lukke en hvilken som helst profil, hvis der er tilstrækkelig mistanke til en persons opførsel på sitet.

Ophavsrettigheder

Alt indhold på denne side er brugergenereret - dvs. indsendt af vores brugere.

Generelt for indsendt materiale af brugere på Firstdown.dk gælder det at materialet ikke må bryde ophavsrettens lovgivning om ejertilhold af tekst og billeder. Hvis dette skønnes brudt, kan Firstdown.dk fjerne materialet uden varsel.

Finder du elementer i vores indhold der krænker dine ophavsrettigheder - så kontakt os, så fjerner vi det selvfølgelig med det samme.