Annoncér på Firstdown.dk

Målgruppen

NFL/Sports interessede, hovedsageligt mænd, i alderen 12 - 50 år fra hele landet.

Skal du have dit budskab eller produkt ud til sports- og specielt NFL interesserede, tilbyder vi gennem Firstdown.dk en unik mulighed for at komme i kontakt med vores niche målgruppe. Firstdown.dk er med over 10.000 unikke besøgende om måneden, Danmarks hurtigst voksende online medie for NFL interesserede, og gennem annoncering på siden tilbyder vi flere forskellige muligheder for at få bragt dit budskab ud til vores målgruppe.

Trafikken

Vi anvender Google Analytics til at tracke vores besøgende, og herunder kan du hente forskellige statistikker i PDF format.

En NFL sæson starter hvert år i august måned og er inddelt i tre forløb; pre-season(træningsspillet), regular-season(grundspillet) og post-season(slutspillet). Super Bowl er finalen og spilles som regel den første søndag i februar. Her mødes de to bedste hold fra slutspillet og afgører hvem der kan kalde sig Super Bowl mestre. Herefter går sæsonen på hæld og det bliver offseason. På Firstdown afspejles dette tydeligt på bruger aktiviteten og sitet triller på vågeblus hen over sommeren for igen at eksplodere i dagene op mod sæsonstart.


Kontakt

For køb af annonceplads og sponsorater på Firstdown.dk - kontakt venligst:

Kimm Stensborg
Tlf: (+45) 61 69 26 66
E-mail: kimm@firstdown.dk

Annonce formater

Integreret løsning

På Firstdown.dk kan vi tilbyde næsten alle muligheder for vores annoncører. Vi vil gerne tænke kreativt hvad angår annoncering, og kan derfor sagtens tilbyde at annoncere for dit budskab eller produkt som unikt integreret indhold.

Kontakt os med oplysninger om dit produkt, så finder vi helt sikkert en god løsning.

Standard banner

Vi kører standard med formaterne 930x90 og 300x250, men har også mulighed for at åbne for formatet 930x180 eller tilbyde custom formater på custom placeringer efter ønske.